Ons bureau

Volg ons ook op:

Partners

Cees Vis

Cees Vis, directeur/eigenaar, partner en senior adviseur.
Cees Vis is werkzaam als zelfstandig recruitment adviseur sinds 1995. In dat jaar richtte hij samen met Henk Karssen het bureau KARSSEN & VIS management recruitment op in Amsterdam. VIS Recruitment is een handelsnaam van VIS Consultancy B.V en is de voortzetting van KARSSEN & VIS management recruitment.

Voorafgaand aan zijn periode als recruitment adviseur was Cees Vis, na zijn kandidaatsexamen Geneeskunde en studie Arbeidsmarktpolitiek & Personeelsbeleid, ruim zestien jaar werkzaam in diverse functies binnen het P&O- en Human Resources Managent. Zo bekleedde hij achtereenvolgens diverse HR Management functies bij Ahold NV (Albert Heijn en MIRO), Digital Equipment Nederland, Dun & Bradstreet Benelux en HEMA.

Rob Klerkx

Rob Klerkx, Associate Partner, Senior Adviseur
Rob bekleedde senior en algemeen management posities in het binnen-en buitenland bij diverse internationaal opererende Nederlandse organisaties in de sectoren Farma & Life Sciences, Techniek & Engineering, FMCG (Food & Drinks) en Wholesale & Retail.
Rob Klerkx heeft op lijnposities binnen deze markten een actieve bijdrage geleverd aan organisatie ontwikkelings- en veranderingsprocessen en is verantwoordelijk geweest voor o.a. Supply Chain, Productie- en Commercieel Management.
Binnen VIS Recruitment zal Rob Klerkx zich met name richten op de search & recruitment van kandidaten met een HBO- / WO- achtergrond en met ruime relevante werkervaring voor professional- en managementfuncties.

Voor VIS Recruitment betekent de komst van Rob Klerkx als Associate Partner een aantoonbare versterking van het team. Naast de reeds bestaande expertise binnen VIS Recruitment op het gebied van HR en commerciële functies, voegt Rob kennis en kunde toe op de terreinen gerelateerd aan de fulfillment van de commerciële processen. Wij denken hierbij aan inkoop, kwaliteitsbeheer, ICT, SCM, productie en algemeen MKB management.
Door o.a. zijn operationele ervaring is Rob bij uitstek een goede ‘sparring partner’ bij de advisering van Directie en management, maar ook bij de beschrijving van een adequaat functieprofiel.

Onze Adviseurs
Onze Adviseurs hebben overigens ieder voor zich een stevige ervaring opgebouwd in professional, specialist en/of management functies binnen middelgrote en grote organisaties en hebben daarna en gewapend met deze kennis en ervaring de overstap gemaakt naar het advies-vak. Zij kunnen derhalve daadwerkelijk optreden als sparring-partner voor professionals, management en directie binnen organisaties en voor (potentiële) kandidaten.
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Onze partners
Direct contact opnemen| Aanmelden nieuwsbrief| sitemap| disclaimer| RSS| ENEX| Contact| © Vis Recruitment 2022| Powered by Otys Recruiting Technology
Vis Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close