Internationaal

Volg ons ook op:
ENEX Expertise

De Partners binnen het ENEX netwerk zijn ieder voor zich gerenommeerde bureaus binnen hun (nationale) marktgebied met een brede , generalistische expertise op zowel Search & Recruitment als ook op HR Consultancy gebied.

Daarenboven beschikken de respectievelijke ENEX Partners over aanvullende gespecialiseerde kennis en ervaring in diverse segmenten binnen de markt.
Deze extra expertise is binnen het ENEX netwerk geclusterd binnen een aantal kern-expertise gebieden, te weten:

-Automotive / Engineering / Manufactoring,
-IT / Telecom / Technology,
-Healthcare / Life Sciences,
-Retail / FMCG,
-Financial Services.

Specialisten uit de diverse landen binnen het ENEX netwerk hebben expertise op bovenstaande gebieden gebundeld en zodoende kunnen alle Partners binnen het ENEX netwerk wereldwijd extra ervaring en deskundigheid 'bij schakelen' in de betreffende expertise gebieden voor crossborder opdrachten.

Voor bedrijven / opdrachtgevers betekent dit, dat voor de invulling van vacatures voor bedrijfsonderdelen of vestigingen in het buitenland, alsmede voor internationale arbeidsmarktvraagstukken, Vis Recruitment in samenwerking met haar ENEX partners, uitkomst biedt. Daarnaast kan ook een beroep worden gedaan op de binnen dit internationale netwerk aanwezige expertise op de respectievelijke deelgebieden.
U vindt meer informatie over het ENEX netwerk op de website: www.enex-search-hr.com  
Daarnaast zijn wij uiteraard graag bereid om in een persoonlijk gesprek met u te onderzoeken welke mogelijkheden samenwerking in internationaal ENEX-verband, uw organisatie te bieden heeft. Neemt u daartoe vooral contact op met ons kantoor, dan maken wij snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek met u!

Voor kandidaten bieden wij de mogelijkheid om hen te adviseren ten aanzien van internationale carri├Ęremogelijkheden en te opteren voor functies binnen organisaties buiten Nederland via de parners binnen het ENEX netwerk.
Kandidaten die geinteresseerd zijn in dergelijke mogelijkheden, nodigen wij uit om ons een actueel uitgebreid (Engelstalig) Curriculum Vitae te sturen via ons emailadres: info@visrecruitment.nl

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Onze partners
Direct contact opnemen| Aanmelden nieuwsbrief| sitemap| disclaimer| RSS| ENEX| Contact| © Vis Recruitment 2021| Powered by Otys Recruiting Technology
Vis Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close