Kandidaten

Volg ons ook op:

Kandidaten

VIS Recruitment hanteert als uitgangspunt dat het gaat om de juiste match, voor de opdrachtgever, maar zeker ook voor de kandidaat.
Er moet sprake zijn van ‘wederzijds toegevoegde waarde’!
Als kandidaat mag je dus ook het één en ander van ons verwachten.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren professional die toe is aan een nieuwe uitdaging.
VIS recruitment is voor jou een betrouwbare en deskundige partner met wie je wilt sparren over je huidige (en toekomstige) ontwikkeling. Je hebt interesse in en kwalificeert je voor functies op specialist- of managerial niveau.

Wat mag je verwachten van VIS recruitment?

VIS recruitment richt zich op ondernemende professionals en (potentiële) managers, met tenminste een HBO-werk- en denkniveau en tenminste ongeveer twee à drie jaar relevante werkervaring. Wij praten graag met mensen met ambities en talenten die er van uit gaan dat ze 'ondernemer van hun eigen loopbaan' zijn.

Wij volgen je tijdens de ontwikkeling van je loopbaan, zodat wij een actueel beeld van je situatie houden. Zo kunnen we ook ook managers, in latere fases van hun loopbaan, adviseren over hun inzet, effectiviteit en ambities in hun huidige of toekomstige rol.

Het initiatief tot contact ligt veelal bij jou door het insturen van je uitgebreide curriculum vitae met een compacte motivatie. Onze consultants lezen alle mails en cv's en gaan zorgvuldig en vertrouwelijk met deze informatie om. Als zich een passende mogelijkheid zich voordoet in het kader van een search of recruitment procedure, word je door ons uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek, gaan we in op kwaliteiten als persoonlijkheid en mentaliteit. We besteden uiteraard ook veel aandacht aan bewezen resultaten, ideeën over de verdere loopbaan ontwikkeling en prioriteiten in de persoonlijke sfeer.

Een assessment kan soms een onderdeel zijn van de procedure om je geschiktheid voor een mogelijke functie te onderbouwen.

Onze consultants fungeren als sparringpartner. Zij kennen de arbeidsmarkt en kunnen de consequenties van loopbaan keuzes overzien. Een nieuwe loopbaanstap kan verregaande gevolgen hebben, daarom is een weloverwogen keuze voor jou als kandidaat van groot belang. In dit kader is het volgens ons dan ook het uitgangspunt dat je als kandidaat bij VIS recruitment een objectieve, eerlijke en concrete advisering mag verwachten over het vervolg van je loopbaan.

In het geval dat jij je als professional wilt laten begeleiden in het maken van keuzes voor je verdere loopbaan, bestaat de mogelijkheid om binnen de KARSSEN & VIS HR Adviesgroep met een van de ervaren loopbaanadviseurs of coaches van gedachten te wisselen. Dit kan, indien gewenst, worden aangevuld met een potentieel of loopbaan-assessment.

Internationale carrière

VIS recruitment maakt deel uit van het internationale ENEX-netwerk dus de mogelijkheid om te praten over `grens-overschrijdende´ carrière-ontwikkeling hoort zeker tot de mogelijkheden.
Lees meer over internationale carrière mogelijkheden op de pagina
Internationaal.

Vacante posities

Om een idee te krijgen van actuele opdrachten, die wij momenteel in portefeuille hebben, kun je op de pagina Vacatures de vacante functies per discipline of per sector bekijken. Omwille van vertrouwelijkheid staan niet alle opdrachten op onze website.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Onze partners
Direct contact opnemen| Aanmelden nieuwsbrief| sitemap| disclaimer| RSS| ENEX| Contact| © Vis Recruitment 2022| Powered by Otys Recruiting Technology
Vis Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close