Ons bureau

Volg ons ook op:

Ons bureau

Vis Recruitment is een handelsnaam van Vis Consultancy B.V.
In 1995 werd Karssen & Vis Consultancy opgericht in Amsterdam door Cees Vis en Henk Karssen. Henk Karssen is nog een aantal jaar als mede-aandeelhouder en mede-directeur actief geweest, totdat hij zijn belang in Karssen & Vis Consultancy heeft beeindigd en Cees Vis de activiteiten als enig aandeelhouder en directeur heeft voortgezet.
Henk Karssen is echter nog steeds zeer actief met de KARSSEN Adviesgroep en binnen de KARSSEN & VIS HR Adviesgroep werken VIS Recruitment en de KARSSEN Adviesgroep nog steeds samen.

Karssen & Vis Management Recruitment / Vis Recruitment

Karssen & Vis management recruitment is vanaf het begin een handelsnaam van Karssen & Vis Consultancy en is actief in de markt van Search & Recruitment. Inmiddels worden de Recruitment & Search-aciviteiten van Karssen & Vis management recruitment voortgezet onder de naam Vis Recruitment.

Vis Recruitment werkt voor middelgrote en grote organisaties in zowel not-for-profit sectoren, als ook in diverse profit segmenten van de markt.

ENEX International Network

Internationaal maakt Vis Recruitment deel uit van ENEX, een Internationaal netwerk van onafhankelijke bureaus voor Search & Recruitment en HR Consultancy, met vestigingen in 34 landen in Europa, Azië, Australië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Op deze wijze kan Vis Recruitment haar opdrachtgevers niet alleen binnen Nederland, maar ook Internationaal professioneel ter zijde staan.

Meer informatie over het ENEX netwerk, de services die ENEX u kan bieden en de landen waar ENEX vertegenwoordigd is, vindt u op de betreffende ENEX-pagina's onder het kopje Internationaal .

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Onze partners
Direct contact opnemen| Aanmelden nieuwsbrief| sitemap| disclaimer| RSS| ENEX| Contact| © Vis Recruitment 2022| Powered by Otys Recruiting Technology
Vis Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close