Projecten & Partners

Volg ons ook op:

Projecten & Partners

De KARSSEN & VIS HR Adviesgroep staat voor de begeleiding van processen van In- Door- en Uitstroom van Human Capital binnen organisaties. Deze activiteiten kunnen plaats vinden op basis van Consultancy, of vanuit de invalshoek van Project- of Interim-management.

Zo kunnen wij vanuit de KARSSEN & VIS Adviesgroep uw organisatie adviseren bij de ontwikkeling van beleidsplannen op de diverse genoemde deelgebieden, maar onze senior adviseurs hebben tevens een ruime ervaring op het gebied van implementatie en realisatie, zodat beleid wordt verankerd in bestaand Human Resources beleid en Organisatie beleid.

Onze Adviseurs zijn, zonder uitzondering, zeer ervaren Human Resources Professionals, met een langjarige ervaring binnen middelgrote en grote organisaties, zowel binnen Profit als Not-for-Profit. Zodoende zijn onze adviseurs daadwerkelijk sparring partners voor Directie en Senior Management en in staat uw organisatie te adviseren en te begeleiden op de wijze die bij uw organisatie past.

Voorbeelden van een diversiteit van door onze adviseurs gerealiseerde projecten, vindt u op de pagina: Gerealiseerde projecten.

De KARSSEN & VIS Adviesgroep werkt samen met ervaren, zelfstandig opererende Senior Consultants, in de vorm van een Associated Partnership.
Dit betekent dat de betrokken Consultants op basis van hun jarenlange professionele ervaring en expertise over het algemeen een eigen adviespraktijk hebben, maar tegelijkertijd de samenwerking zoeken met professionele collega’s binnen het verband van een professionele adviesgroep als de KARSSEN & VIS HR Adviesgroep.
Zodoende kan de KARSSEN & VIS Adviesgroep u niet alleen de expertise van deze zeer ervaren Consultants bieden, maar kan tevens, in project verband, de expertise van diverse van deze Consultants worden gecombineerd.

De samenwerking met onze ervaren (HRM & HRD) Project- en Interim-managers, biedt uw organisatie vervolgens de mogelijkheid om deze adviezen van onze experts binnen uw organisatie te implementeren en te realiseren.

Meer informatie over onze Adviseurs/Consultants vindt u op de pagina Associated Partners.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Onze partners
Direct contact opnemen| Aanmelden nieuwsbrief| sitemap| disclaimer| RSS| ENEX| Contact| © Vis Recruitment 2021| Powered by Otys Recruiting Technology
Vis Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close